BİTLİS / ADİLCEVAZ - Aydınlar İmam Hatip Ortaokulu

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz BEŞKARDEŞ ve Şube müdürümüz Suphi ESER okulumuzu ziyaret etti.Derslere girerek öğrencilerimizle sohbet edip bir ihtiyaçlarının olup olmadıgını sordular. Öğretmenlerimizle bir dizi sohbet gerçekleştirdikten sonra okulumuzdan ayrıldılar.

Kas

Öğrencilerimiz grupla çalışma, takım olma liderlik becerileri, sosyal olma,kendini daha rahat ifade edebilme, gruba ait olma gibi özellikleri tek çatı altında birleştirerek cok güzel bir oyuna imza attılar. Denge oyunu adını verdikleri oyunda ; her öğrenciye farklı görevler düştü. her öğrenciden farklı fikirler ortaya cıktı. sonunda gelinen noktada kullanılan ucuz materyaller ile cok yaratıcı bir oyun üretildi.iplerin boyasının farklı olması ve ortaya demir eklenmesi ile ahşap tahtaların üst üste gelmesi ile denge saglanmıs oldu ve öğrenciler amaclarına ulastı.

Kas

Cumhuriyet Bayramı, 29 Ekim 1923´te Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından ilan edilen Cumhuriyet yönetim biçiminin kutlandığı Türkiye´nin resmî bayramlarından bir tanesidir. Ulusal bir bayram olan Cumhuriyet Bayramı her yıl resmi törenlerle kutlanır.

Ekm

Öğretmenler tarafından öğrencilere ilgi,istidat ve kabileyetlerini nasıl keşfedebilecekleri ve mesleki anlamda onlara nasıl rehberlik edilebileceği konusunda bilgi verildi.

Ekm

MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİNİN MESLEKİ YETENEĞİ OLAN ÖĞRENCİLERİ TESPİT ETMEK AMACIYLA ÇEŞİTLİ ÇALIŞMALAR VE ETKİNLİKLER YAPILDI.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimiz için ve okulumuzu güzelleştirmek duvarlara özlü sözler asıldı.Bu sözler Öğrencilerimizin olumlu davranıslarına katkıda bulunup , gelişimleri acısından katkıda bulunacaktır.

Ekm

Cumhuriyet nedir?: Devleti idare edenlerin seçimle iş başına geldiği yönetim şekline cumhuriyet denir. Dünyadaki devletlerin çoğu cumhuriyetle yönetilir. Cumhuriyetle yönetilen ülkelerde egemenlik milletindir. Millet, devleti yönetecek kişileri kendisi seçer. Böylece halk kendi kendini yönetmiş olur.

Ekm

Öğrencilerimizin belirli gün ve haftaları zamanında takip edebilmesi için panolarımızı sürekli güncel tutuyoruz.Emek veren Tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerimiz , Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımıza Yoğun İlgi Gösteriyor. Öğrencilerimizin istekli olması , özveri ve gayretle kursa gelmeleri cok güzel ve verimli oluyor. DYK kurslarında  süreçte yaşanan sorunlar ve bu sorunlara çözüm bulmak amaçlanmıştır.Kursların daha iyi olması için okul ve aileler işbirliği içinde çalışmalıdır.

Ekm

Öğrencilerimizin tarihte iz bırakmış önemli kişileri daha iyi tanımaları, hayatlarını araştırmaları, yeni bilgiler öğrenmeleri için sınıflarımıza Tarihte iz bırakmış kişilerin isimlerini verdik.

Ekm

Öğrencilerimizin temizliği ve sağlığı için farklı ve daha dayanıklı sıvı sabunluklar takıldı.Sürekli kırılan sabunluklara orjinal bir fikir üreterek daha ekonomik , daha saglam ve daha kullanıslı hazneli sıvı sabunluklar takıldı.Öğrencilerimizin daha hijenik, daha sağlıklı ortamda çeşmeleri kullanmaları saglandı.

Ekm

Geçen sene İngilizce derslerimize giren değerli öğretmenimiz Mert ÇETİNKAYA askerlik görevini yapmak için  yola cıkıyor. Aydınlar İmam Hatip Ortaokulu olarak Mert Hocamız ile helalik alıp onu bu kutsal görev öncesi son kez görme fırsatı bulduk. Mert Hocamıza Aydınlar Ortaokulu olarak hayırlı teskereler diyor, kazasız belasız aramıza katılacagı günü bekliyoruz.

Ekm

2018-2019 Eğitim- Öğrtim yılı 1. Dönem 1. Veli toplantısı velilerimizin katılımıyla okulumuz 7/A sınıfında yapıldı.

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılının degerlendirilmesi, öğrenci devamsızlıkları, sportif etkinlikler  gibi konulara değinilerek velilerle bilgi alış verişi yapıldı.

Gelen bütün velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ekm

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğünün projesi olan ´Her Öğrencinin Bir Kitabı Olsun Projesi´ kapsamnında her öğrencimizin kitap alışkanlıgı kazanması, okuma becerilerinin gelişmesi için hergün bir saat kitap okuma çalısmaları yapıyoruz.Öğrencilerimizin kişisel gelişimi için cok güzel bir uygulama olan proje kapsamında her öğrencimize kitap okuma alıskanlıgı kazandırmanın mutlulugunu yaşıyoruz.

Ekm

Okulumuzda sınıf temsilcileri seçildi. Tüm sınıf temsilcileri seçildikten sonra ; okul temsilcisi 5-A sınıfından Hasret TUSUN seçilmiştir.